utiber
utiber
utiber

Konstrukcije

 

Izrada tehničke dokumentacije u svim fazama projektovanja

 

utiber

Sektor za konstrukcije Projektnog Biroa Utiber se bavi izradom tehničke dokumentacije u svim fazama projektovanja, u skladu sa važećom zakonskom regulativom Republike Srbije:Takođe, bavimo se izradom tehničke dokumentacije za sve vrste putnih objekata kao što su mostovi, propusti, potporni zidovi i sl., bilo da se radi o rekonstrukciji postojećih ili izgradnji novih objekata. Project biro Utiber poseduje odgovarajuću licencu nadležnog Ministarstva (P132G1) kao firma koja može da se bavi izradom projekata građevinskih konstrukcija za putne objekte (mostove) za državne puteve prvog i drugog reda, putne objekte i saobraćajne priključke na ove puteve i granične prelaze.

Izradom tehničke dokumentacije iz ove oblasti se bavi profesionalni tim inženjera sa velikim iskustvom i odgovarajućim licencama za izradu projektne dokumentacije za sve vrste putnih objekata, koji za izradu tehničke dokumentacije koriste savremene i specijalizovane softverske pakete.

linija

O NAMA

Project biro Utiber doo osnovan je početkom juna 2014. godine kao zajednička srpsko-mađarska kompanija, sa većinskim vlasništvom (75%) renomirane mađarske kompanije Utiber Közúti Beruházó Kft. (www.utiber.hu). Imajući u vidu značaj povezivanja mađarskih i srpskih kompanija i učešća u glavnim infrastrukturnim projektima u regionu, došlo se do ideje i potrebe da se osnuje kompanija poput Project biro Utiber Ltd., koja će proširiti poslovanje Utiber Közúti Beruházó Kft. na teritoriji Srbije, u skladu sa zakonodavstvom Republike Srbije.

 

utiber

utiber
utiber

REFERENCE

Ponosni smo što smo odigrali ključnu ulogu u velikom broju značajnih projekta. Pogledajte deo naših referenci, upoznajte se sa našim radom i kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja.

 

utiber

NADZOR I KONSALTING


Upravljanje implementacijom, nadzor celokupnog procesa izgradnje i inženjerski konsalting su važne oblasti u okviru naših aktivnosti.

 


PROJEKTOVANJE


Izrada projektne dokumentacije za građevinske, saobraćajne i druge infrastrukturne investicije predstavljaju srž našeg poslovanja.

 


Project biro Utiber doo

Stručni tim "Project biro Utiber doo" pristupa svakom projektu sa fokusom koji poštuje zahteve klijenata

 

utiber logo

 

PROJEKTNE LICENCE

Project biro Utiber doo ima odgovarajuće projektantske licence, izdate od strane nadležnog ministarstva (broj dozvole P131S1, P131G2 i P132G1) i koristi savremene i specijalizovane softverske pakete. Kao podružnica kompanije Utiber Közúti Beruházó Kft imamo čitav niz referenci sa kojima pokrivamo sve oblasti saobraćaja i infrastrukturnih sistema (puteve, železnice, aerodrome, vodne sisteme, energiju, telekomunikacije, itd) kao i privilegiju da imamo lak pristup znanju i iskustvu matične kompanije za sve pomenuto.

 

 

logo

 

    Kontakt


Project biro Utiber d.o.o.
Temerinska 76
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
office@utiber.rs

Telefon:
+381 21 527 341

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.00 - 16.00
Utorak 08.00 - 16.00
Sreda 08.00 - 16.00
Četvrtak 08.00 - 16.00
Petak 08.00 - 16.00

Subota - Zatvoreno
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram   linkedin  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad