utiber
utiber
utiber

Reference

 

Kratak pregled poslova koje smo do sada uradili:utiber

linija

O NAMA

Project biro Utiber doo osnovan je početkom juna 2014. godine kao zajednička srpsko-mađarska kompanija, sa većinskim vlasništvom (75%) renomirane mađarske kompanije Utiber Közúti Beruházó Kft. (www.utiber.hu). Imajući u vidu značaj povezivanja mađarskih i srpskih kompanija i učešća u glavnim infrastrukturnim projektima u regionu, došlo se do ideje i potrebe da se osnuje kompanija poput Project biro Utiber Ltd., koja će proširiti poslovanje Utiber Közúti Beruházó Kft. na teritoriji Srbije, u skladu sa zakonodavstvom Republike Srbije.

 

utiber

utiber
utiber

REFERENCE

Ponosni smo što smo odigrali ključnu ulogu u velikom broju značajnih projekta. Pogledajte deo naših referenci, upoznajte se sa našim radom i kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja.

 

utiber

NADZOR I KONSALTING


Upravljanje implementacijom, nadzor celokupnog procesa izgradnje i inženjerski konsalting su važne oblasti u okviru naših aktivnosti.

 


PROJEKTOVANJE


Izrada projektne dokumentacije za građevinske, saobraćajne i druge infrastrukturne investicije predstavljaju srž našeg poslovanja.

 


Project biro Utiber doo

Stručni tim "Project biro Utiber doo" pristupa svakom projektu sa fokusom koji poštuje zahteve klijenata

 

utiber logo

 

PROJEKTNE LICENCE

Project biro Utiber doo ima odgovarajuće projektantske licence, izdate od strane nadležnog ministarstva (broj dozvole P131S1, P131G2 i P132G1) i koristi savremene i specijalizovane softverske pakete. Kao podružnica kompanije Utiber Közúti Beruházó Kft imamo čitav niz referenci sa kojima pokrivamo sve oblasti saobraćaja i infrastrukturnih sistema (puteve, železnice, aerodrome, vodne sisteme, energiju, telekomunikacije, itd) kao i privilegiju da imamo lak pristup znanju i iskustvu matične kompanije za sve pomenuto.

 

 

logo

 

    Kontakt


Project biro Utiber d.o.o.
Temerinska 76
21000 Novi Sad
Srbija

E mail:
office@utiber.rs

Telefon:
+381 21 527 341

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.00 - 16.00
Utorak 08.00 - 16.00
Sreda 08.00 - 16.00
Četvrtak 08.00 - 16.00
Petak 08.00 - 16.00

Subota - Zatvoreno
Nedelja - Zatvoreno

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram   linkedin  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad